MONTAGE


Att sälja teknik till mötesrum kan anses lätt, likaså att installera detta. Idag finns det inte så många montörer.

Vi erbjuder en komplett tjänst gällande montage/installation. Vi monterar, driftsätter, testar och avrapporterar till dig som kund. Ni får bild på installationen, lista på förbrukat material samt antal timmar som spenderats på varje rum.

Vi monterar projektorer, dukar, högtalare efter era önskemål. Höjden i taket avgör bildens storlek. Glöm inte detta när du köper in produkterna...

Skärmar på vägg, golv eller varför inte i taket. Rätt produkt på rätt plats ger bra mötesmiljöer. Bra visibilitet är viktigt för att budskapet ska tas emot på rätt sätt!

Programmering när detta behövs.

Vi är utbildade på många olika system.


Fråga oss gärna!

Vi kan i vissa projektorer lägga in egen logotyp. Här har vi lagt in vår egen logotyp för att alla ska se vem som utfört arbetet.

Snyggt ska det vara! Det är viktigt för oss att rummet blir estetiskt. Vi backar alltid ut ur rummet för att få en uppfattning av hur det ser ut när kunden kommer in i rummet.


Städat och klart att användas givetvis.

Vi får teknikpusslet att passa ihop. Vi är lösningsorienterade och försöker alltid få det att fungera efter kundens önskemål. Kommunikation är viktigt i hela processen.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera